Katalog usluga i opis klijenata

WEIP Nekretnine d.o.o.
je društvo specijalizirano za upravljanje nekretninama, posredovanje u prometu nekretnina i vođenje investicijskih projekata vezanih za nekretnine.


Naše usluge

Naše djelatnost je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Hrvatske. WEIP Nekretnine su prihvatile pravila poslovanja posrednika u prometu nekretninama, pa su upisane u Popis agencija potpisnica Pravila poslovanja Hrvatske gospodarske komore (HGK). Direktor društva posjeduje licencu HGK - položenu stručnu osposobljenost za agenta posredovanja u prometu nekretninama.

Naša profesionalna usluga obuhvaća sve segmente savjetodavnih, tehničkih, administrativnih, marketinških i uslužnih poslova vezanih uz promet nekretnina i investicije u nekretnine. U provedbi ugovornih obveza omogućavamo dovođenje u vezu kupca i prodavatelja nekretnine, dajemo mišljenje o tržišnoj vrijednosti nekretnine, obavljamo kontrolu isprava nekretnine kojima se dokazuje vlasništvo, upoznajemo kupca i prodavatelja sa svim zakonskim, poreznim i drugim obvezama koje proizlaze iz pravnog posla glede nekretnine, prezentiramo nekretninu na tržištu na najbolji mogući način, dogovaramo obilazak i pregled nekretnine, te posredujemo u dogovorima oko kupoprodaje.

Ukoliko ne uspijete pronaći ono što tražite na našim stranicama, to ne znači da ne možemo udovoljiti vašim željama, jer u vaše ime ciljano potražujemo željenu nekretninu.

Cjenik


U cijenu naše posredničke provizije uključene su i usluge provjere vlasničke dokumentacije, priprema tipskih predugovora ili ugovora, eventualnih anexa, tabularne isprave, prijedloga za predbilježbu i uknjižbu prava vlasništva, te predaja dokumentacije radi razreza poreza na promet nekretnina. Cjenik naših usluga je određen prema propisanom cjeniku HGK.


Provizija za kupoprodaju, prodaju i kupnju se naplaćuje u postocima od ukupnog iznosa postignute kupoprodajne cijene. Prilikom zamjene nekretnine provizija se naplaćuje od svake strane u zamjeni, a postotak se računa od vrijednosti nekretnine koju je strana stekla zamjenom.Napomena: PDV nije uključen u cijenu.